Onze diensten en algemene voorwaarden

Nv Danimmo is reeds 30 jaar actief in vastgoed. Kortom uw kantoor met ervaring. Met veel passie, gedrevenheid en persoonlijke dienstverlening zorgen we ervoor dat onze klant steeds centraal staat zodat u kan rekenen op een vlotte afhandeling van uw dossier! Hierbij onze top diensten:

Verkoop

U wenst uw woning te verkopen en wil dit vlot afhandelen. Wij nemen deze taak op ons. Bij ons kan u rekenen op:

  • Vlotte service
  • Flexibiliteit
  • Correcte afhandeling
  • Begeleiding tot bij de akte
Bij een eerste contact gaan we de reële verkoopwaarde van uw woning na. We maken een realistische schatting waarbij rekening gehouden wordt met alle relevante info.

Hebben we een deal? Dan leggen we alles vast in een contract. Nadien is het aan Danimmo. We maken een volledig verkoopsdossier op, stellen een brochure samen die we kunnen bezorgen aan alle kandidaat-kopers en nemen foto’s.
Van zodra we al deze info hebben wordt u woning klaargemaakt voor publicatie. Wij publiceren op diverse online als offline media. Van zodra we een bord ‘te koop’ komen plaatsen start de verkoop.

U hoeft zich geen zorgen te maken over bezoek, want wij nemen alles voor onze rekening. Elke kandidaat-koper wordt zorgvuldig begeleid en krijgt alle informatie die nodig is. Na elk bezoek wordt er een evaluatie gemaakt zodat we onze verkoopsstrategie vlot kunnen aanpassen.
Krijgen we een concreet voorstel van een kandidaat? Dan zitten beide partijen samen rond tafel om tot een compromis te komen.

Een akkoord over goed en prijs? Wij maken een verkoopsovereenkomst op en maken samen een afspraak voor ondertekening. Nadien is het wachten op de notariële akte.

Indien u dat wenst, zijn wij ook aanwezig op de notariële akte.
Overtuigd? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvend bezoek.

Meer info

Verhuur

U wenst uw woning te verhuren, maar wil zelf niet alle kandidaten ontvangen, bezoeken inplannen, huurcontract en plaatsbeschrijving opstellen,…. Wij zijn er voor u bij het zoeken naar de juiste kandidaat voor uw woning.
Bij ons kan u rekenen op een vlotte afhandeling van uw dossier.

Bij een eerste contact maken we een schatting van een realistische huurprijs. Als we samen tot een akkoord komen, wordt alles vastgelegd in een contract. Nadien is het aan Danimmo om de juiste kandidaat te vinden.

We maken foto’s van uw woning, plaatsen een bord ‘te huur’ en publiceren op diverse kanalen.
Elke kandidaat huurder wordt vooraf op ons kantoor ontvangen voor een eerste gesprek. Nadien worden plaatsbezoeken ingepland met de kandidaten. Op die manier hebben we al zicht op de echt geïnteresseerde kandidaten.
Huurders die definitief interesse hebben voor het pand worden voorgesteld aan de eigenaar.

Een kandidaat gekozen? Alle wettelijke documenten worden door ons kantoor opgesteld.
Na ondertekening van het huurcontract wordt er een afspraak gemaakt met de expert voor de plaatsbeschrijving en de overdracht van de sleutels.

Interesse? Maak uw afspraak met ons kantoor.

Meer info

Kredieten

U bent van plan een huis te kopen en op zoek naar krediet aan de beste voorwaarden? Kom dan zeker en bij Danimmo langs. Danimmo heeft een exclusieve samenwerking met 15 partners waardoor wij u onmiddellijk concrete simulaties voor uw project kunnen bezorgen.

Wenst u meer info? Maak dan snel uw afspraak!
 

Meer info

Verzekeringen

Wij werken samen met diverse verzekeringsmaatschappijen waardoor wij u een correcte en eerlijke prijs kunnen bieden voor al uw verzekeringen.

Heeft u vragen of wilt u graag vergelijken? Wij maken graag tijd om u een optimaal verzekeringspakket voor te stellen.

Wenst u meer info? Maak dan snel uw afspraak!

Tot binnenkort!
 

Meer info

Algemene voorwaarden

Je kan hier onze algemene voorwaarden raadplegen.

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Danimmo NV