Helaas, dit pand is verkocht

9920 Lievegem

Omschrijving

Karaktervolle villa met 4 slaapkamers

Deze karaktervolle villa met een bewoonbare oppervlakte van 315 m² is gelegen nabij het centrum van Lovendegem en verschillende commerciële handelszaken. Daarnaast heeft u een vlotte verbinding naar N9 (Gent - Eeklo) en R4 (Gent - Zwijnaarde). De woning werd ingepland op een perceel van 794 m² met een uitstekende oriëntatie en zicht op de weidse velden!

De woning is met de grootste zorg opgebouwd en voorzien van kwalitatieve en duurzame materialen.
De dubbele voordeur geeft u toegang tot de royale inkomhal met gastentoilet en ingebouwde vestiaire. Via deze hal komt u door de dubbele glazen deur in de immense leefruimte met zicht op de tuin. Deze ruimte is voorzien van ingebouwde haard op hout en kan eenvoudig vervangen worden door een gashaard.
Aangrenzend heeft u de leefkeuken met eveneens een zicht op de mooie tuin.
De riante traphal geeft toegang tot het verdiep met maar liefst 4 ruime tot zeer ruime slaapkamers. De badkamer is uitgerust met toilet, douche en ligbad.
Verder beschikt deze woning over een dubbele garage, een ruime kelder en grote zolder.

Achteraan de woning kunt u vanop het terras of in de tuin genieten van de zon, de rust en een magnifiek uitzicht!

Deze woning kan volgens de huidige maatregelen Corona-proof bezichtigd worden. Info en bezoek via info@danimmo.be of 09 253 51 93.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Danimmo NV