Helaas, dit pand is verkocht

9940 Kluizen

Omschrijving

Instapklare laagbouwwoning met 3 slaapkamers

Deze gezinswoning is een echt plaatje! Gelegen in een hele rustige woonomgeving, maar toch vlakbij diverse invalwegen, openbaar vervoer, school, slager, bakker, e.d. Deze woning blinkt uit in kwaliteit en degelijkheid. Iemand die op zoek is naar een instapklare woning op een zonnig perceel (697 m²) is hier absoluut aan het juiste adres. De laatste jaren werd er fel geïnvesteerd in energiebesparende maatregelen. Zo werden ramen vervangen, het dak en de muren volledig geïsoleerd, werd een condenserende gaswandketel geplaatst én beschikt deze woning over 24 ZONNEPANELEN!
Binnen werden de badkamer en keuken VOLLEDIG vernieuwd, met kwalitatieve materialen om U tegen te zeggen. Kortom, dit is een absolute TOPPER.
De bescheiden inkomhal brengt u naar een lichtrijke leefruimte met houtkachel en open leefkeuken. Naast de leefruimte bevindt zich een annexe, ideaal te gebruiken als bureauruimte. De nachthal leidt u naar de vernieuwde badkamer met douche, 3 slaapkamers en zeer praktische berging/technische ruimte. Onder het dak bevindt zich een volledige zolder. De woning beschikt buiten over een hele ruime garage en bergruimte, zonnig terras en praktisch aangelegde tuin.
TROEVEN:
- GRONDIGE energetische renovatie
- Vernieuwde badkamer en keuken
- Open bebouwing
- Aparte en ruime garage
- Voldoende bergruimte buiten
- Zon op elke plaats, op elk moment
Deze topper bezoeken? Aarzel niet en maak uw afspraak met Maarten (0485 604 991 - maarten@danimmo.be of info@danimmo.be)


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Danimmo NV