Helaas, dit pand is verkocht

9041 Gent

Omschrijving

Volledig gerenoveerde woning

Deze woning is een absolute topper. Ze werd VOLLEDIG gerenoveerd en beantwoord daardoor aan de noden van vandaag.
Deze topwoonst bevindt zich in het gegeerde Oostakker nabij het centrum en op vlotte afstand van R4 en E40. Bereikbaarheid is een absolute troef!
De indeling is de volgende:
Het gelijkvloers biedt u bij het betreden van de woning een ruime inkomhal met gastentoilet en technische berging. De lichtrijke en ruime leefruimte geeft u de mogelijkheid om een gezellige zit- en eethoek te voorzien.
Voor wie graag kookt is de keuken een absolute meerwaarde! Het is een echte leefruimte. De keuken is zeer recent en is volledig uitgerust. Aangrenzend aan de keuken heeft u een ruime berging/wasplaats.
Het verdiep biedt plaats aan 3 VOLWAARDIGE slaapkamer en een zeer ruime badkamer met groot ligbad, toilet en badmeubel.
Genieten in een tuin? Dan ben je hier aan het juiste adres. Daarbovenop is de tuin nog eens zeer goed georiënteerd waardoor u op gelijk welk moment kan genieten van de zon in de tuin.
Deze woning verdient zijn plaats in de vastgoedmarkt en kan weldra de uwe worden!
Maak snel uw afspraak en verzeker u van uw nieuwe thuis!
info@danimmo.be of 09 253 51 93


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Danimmo NV