Helaas, dit pand is verkocht

9940 Evergem

Omschrijving

Te renoveren woning met mooi potentieel

Deze halfopen bebouwing is gelegen in het landelijke Doornzele waar het aangenaam vertoeven is én je in de nabijheid bent van één van de meest recente fietsroutes. Op wandelafstand bevindt zich "Den Dries", een uniek stukje erfgoed in het hart van Doornzele. Een prachtige locatie die de omgeving samenbrengt en laat genieten van haar talrijke wandel-, speel- en rustmogelijkheden.

Deze woning geniet naast haar goed bereikbaarheik ook van een mooi perceel grond met een totale oppervlakte van 479 m². Wie houdt van een renovatieproject is hier aan het juiste adres!

De indeling is de volgende: inkom, leefruimte met aangrenzende leefkeuken, praktische bergplaats/polyvalente ruimte, toilet, 2 slaapkamers, badkamer. Onder het dak bevindt zich heden een zolder, maar door zijn bereikbaarheid met een vaste trap kan je hier extra kamers voorzien!
TROEVEN:
- RUSTIGE locatie;
- Grote TUIN;
- Veel mogelijkheden;
Deze opportuniteit wordt u aangeboden aan een vraagprijs van 220.000 EUR.

Graag deze woning komen bezichtigen? Dat kan via onze website, info@danimmo.be, 09 253 51 93.

Alle gedetailleerde info en beschikbare stukken zijn te consulteren via onze website www.danimmo.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Danimmo NV