Helaas, dit pand is verkocht

9940 Evergem

Omschrijving

VERKOCHT Uniek wonen aan beschermde omgeving

Verkocht!
Deze halfopen bebouwing is gelegen aan "Den Dries", een uniek stukje erfgoed in het hart van Doornzele. Een prachtige locatie die de omgeving samenbrengt en laat genieten van haar talrijke wandel-, speel- en rustmogelijkheden. De voorbije jaren werd hierin fel geïnvesteerd waardoor dit bijdraagt tot een mooie authentieke woonlocatie!

Deze woning geniet naast haar unieke locatie ook van een MAGNIFIEK AANGELEGDE TUIN. De totale oppervlakte van dit perceel bedraagt maar liefst 1.113 m²! Genieten van een mooi aangelegde tuin en uitzicht op de achterliggende velden, het zijn slechts enkele zaken die zorgen voor een fantastische opportuniteit!

Deze laagbouwwoning werd gebouwd in 1967 en heeft haar authentieke karakter volledig behouden. Ze dient grondig opgefrist te worden, maar biedt u zo'n mooie kansen om er een echte thuis van te maken.

De indeling is de volgende: inkom, leefruimte met open keuken, praktische bergplaats, 2 slaapkamers, badkamer, toilet en ruime polyvalente garage. Onder het dak bevindt zich heden een zolder, maar deze kan opgetrokken worden om extra kamers te voorzien.
TROEVEN:
- UNIEKE locatie;
- GROOT PERCEEL;
- Veel mogelijkheden;
- RUSTIG gelegen;
Deze opportuniteit wordt u aangeboden aan een startprijs van 290.000 EUR. De eigenaar behoudt zicht het recht om met gelijk welke koper een akkoord te sluiten.

Graag deze woning komen bezichtigen? Dat kan via onze website, info@danimmo.be, 09 253 51 93 of 0485 604 991.

Alle gedetailleerde info en stukken zijn te consulteren via onze website www.danimmo.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Danimmo NV