Helaas, dit pand is verkocht

9940 Evergem

Omschrijving

Bijzonder goed onderhouden open bebouwing

Deze bijzonder goed onderhouden OPEN bebouwing wordt zeldzaam in zijn soort! Ze is gelegen op een zuidwestelijk perceel van 557 m²!!! en geniet achteraan van een OPEN ZICHT! De woning geniet van een uitstekende en rustige ligging nabij diverse invalswegen!
De woning is op te frissen, maar biedt u een heel groot potentieel!
TROEVEN:
- Zuidwest georiënteerd perceel;
- Woning met veel potentieel;
- OPEN BEBWOUWING;
- Mooie ruimtes;
- Uitstekende ligging;
- Rustig gelegen;
- Veel lichtinval;
- Eerste eigenaars;
De woning werd met de grootste zorg onderhouden waardoor u weet wat u koopt! Ze beschikt over 3 slaapkamers en biedt een prachtig potentieel om van deze woning om te toveren in een mooie hedendaagse woonst.
Indeling: inkom, leefruimte, keuken, kelder, wasplaats, 3 slaapkamers, VERNIEUWDE badkamer. Buiten beschikt u over een werkplaats, en 2 garages. Genieten van de zon kan u in de ruime tuin.
Bezoek mogelijk, mits het maken van een afspraak. Een afspraak maken kan via onze website www.danimmo.be of 09 253 51 93 of 0485 604 991.
Alle stukken voor verkoop zijn te downloaden via onze website.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Danimmo NV