Helaas, dit pand is verkocht

9940 Evergem

Omschrijving

VERKOCHT OP EERSTE KIJKDAG!

Deze goed onderhouden woning is gelegen tussen Evergem en Sleidinge en biedt u een zeer vlotte bereikbaarheid. Diverse handelszaken en openbaar vervoer liggen op wandelafstand. Met de wagen bent u op 5 minuten van de oprit R4 (Gent - Zelzate).
Via de inkomhal met gastentoilet komt u in een lichtrijke leefruimte met open keuken. Aangrenzend vindt u een ruime berging/wasplaats. Op het gelijkvloers bevindt zicht tevens een eerste ruime slaapkamer met rechtstreekse toegang tot de badkamer.
Het verdiep werd enkele jaren volledig verbouwd en bestaat nu uit twee extra slaapkamers en een berging of ruimte voor dressing. Het dak is volledig geïsoleerd.
De woning is omringd door een goed onderhouden en gezellige tuin. Achteraan de woning bevindt zich een aangebouwde veranda.
Een extra troef aan deze woning is zijn aparte garage met bergplaats.
De woning is momenteel nog verhuurd.
Deze woning is te bezichtigen na afspraak via info@danimmo.be of 09 253 51 93


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Danimmo NV