Helaas, dit pand is verkocht

9940 Ertvelde

Omschrijving

Halfopen bebouwing op uitstekende locatie

VERKOCHT! Nabij het bruisende centrum van Ertvelde, gelegen in een hele kindvriendelijke en rustige woonwijk vindt u deze solide en degelijke woning. De ligging van deze woning is ideaal: vlakbij het centrum, winkels, sportinfrastructuur en diverse invalswegen. Deze woonst werd gebouwd op een mooi rechthoekig perceel van 473 m²! Het gunstige EPC (Label C) zorgt ervoor dat u géén renovatieplicht hebt!
De praktische inkomhal met gastentoilet brengt u naar een mooie, lichtrijke en ruime leefruimte. Naast de leefruimte vindt u een grote leefkeuken met aangrenzende wasplaats en toegang tot de inpandige garage. De nachthal brengt ons naar 3 volwaardige slaapkamers, lichtrijke badkamer met tweede toilet. Extra troef is een praktische berging op het verdiep.
TROEVEN:
- Uitstekende ligging
- Woning met heel mooi potentieel
- Zonnige en ruime tuin
- Lichtrijke ruimtes
- Volwaardige slaapkamers
Contacteer Maarten (0485 604 991 - maarten@danimmo.be) voor het maken van een afspraak op ons bezoekmoment.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Danimmo NV