Helaas, dit pand is verkocht

9940 Ertvelde

Omschrijving

Goed onderhouden laagbouwwoning met 3 slaapkamers

VERKOCHT!
Deze goed onderhouden halfopen woning is gelegen in een verkeersarme buurt, nabij het bruisende centrum van Ertvelde en diverse invalswegen. Het pand geniet van een mooi rechthoekig perceel (515 m²) met aangelegde en zonnige tuin. Hier kan je echt genieten van mooie zomerdagen! Deze woning onderging al belangrijke energetische renovaties (ramen, dakisolatie, nieuw dak, nieuwe lichtkoepels en condensatieketel op aardgas). Investeren in zonnepanelen zal ervoor zorgen dat jouw woning nog energiezuiniger kan worden! Deze charmante woning is op te frissen, maar biedt u absoluut een heel mooi potentieel!
De bescheiden inkomhal met gastentoilet brengt u naar een mooie en ruime leefruimte. Naast de leefruimte vindt u een grote leefkeuken met aangrenzende wasplaats en praktische berging. De nachthal met vernieuwde lichtkoepel brengt ons naar 3 slaapkamers, lichtrijke badkamer en tweede toilet.
Absolute extra troef is de ruime aparte garage en haar geïsoleerde zolderruimte. Achteraan het perceel beschik je nog over een extra tuinhuis.
TROEVEN:
- Uitstekende ligging
- Belangrijk uitgevoerde energetische renovaties!
- Zonnige tuin
- Lichtrijke ruimtes
- Aparte garage met geïsoleerde zolderruimte
- Heel mooi aangelegde tuin
Contacteer Maarten (0485 604 991 - maarten@danimmo.be) voor het maken van een afspraak op ons bezoekmoment van 06/07.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Danimmo NV