Helaas, dit pand is verkocht

9940 Ertvelde

Omschrijving

BEN-woning in bescheiden verkaveling te Ertvelde

PLAATSING LEIDINGEN
Met deze prachtige woning beantwoordt u nu al aan de energienormen van 2021! Daarnaast biedt het u een gunstig fiscaal voordeel, waardoor u nog een extra beloond wordt. Deze knappe en zeer ruime woning (+/- 190 m² bbo) met gunstig georiënteerde tuin (zuid) biedt u een gezellige plaats voor u en je familie. Het huis wordt volledig afgewerkt opgeleverd waarbij u zelf nog veel inspraakmogelijkheden heeft. De indeling van de woning is de volgende: inkom met bezoekerstoilet, royale leefruimte en open keuken met eiland en voorzien van toestellen van het merk SMEG. Aangrenzend aan de keuken heeft u een ruime berging/wasplaats en garage. Op de bovenverdieping vindt u de badkamer en drie ruime slaapkamers (19 m², 14m² en 12m²), waarvan 1 met dressing. Achteraan de woning kunt u genieten van de zon en de rust op het grote terras en tuin. Info en bezoek enkel na afspraak. maarten@danimmo.be of 0485 604 991 of 09 253 51 93


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Danimmo NV