Helaas, dit pand is verkocht

9031 Drongen

Omschrijving

Te renoveren starterswoning met gezellige tuin

VERKOCHT! Deze te renoveren woning is gelegen op een heel gezellig perceel van 183 m²!!! De woning geniet van een uitstekende ligging nabij diverse invalswegen, openbaar vervoer en winkels!
De woning is te renoveren, maar biedt u een heel mooi potentieel! Ideale woning voor starters of als investering!
TROEVEN:
- Woning met veel potentieel;
- Ruime slaapkamers;
- Uitstekende ligging;
- Uiterst gezellige tuin;
- Mooie lichtinval;
De woning heeft 2 volwaardige slaapkamers en aparte dressingruimte!
Indeling: inkom, voorplaats, leefruimte, keuken, berging/wasplaats, toilet, badkamer, 2 slaapkamers, en dressing. Er is een ruime zolder voorzien. Belangrijk om te vermelden dat er nog een inpandige garage voorzien is met rechtstreekse doorgang naar de tuin! Genieten van de zon kan u in de heel gezellige tuin en op het terras.
Bezoekdagen zijn voorzien op woensdag 14/09 tussen 16u en 18u en zaterdag 17/09 tussen 10u en 12u.
De geafficheerde prijs is een startprijs. Elke kandidaat-koper kan een bod uitbrengen onder gesloten omslag of via mail naar info@danimmo.be. Een bod uitbrengen kan uiterlijk tot maandag 19/09/2022 om 20u. De verkoper behoudt zich het recht om met gelijk welk voorstel akkoord te gaan.
Info en bezoek via info@danimmo.be of via onze website www.danimmo.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Danimmo NV