Helaas, dit pand is verkocht

9968 Bassevelde

Omschrijving

VRIJ BIJ AKTE: Instapklare gezinswoning met 4 slaapkamers!

VRIJ BIJ AKTE!
Deze prachtige instapklare woning ligt in het centrum van Bassevelde op wandelafstand van speciaalzaken, ontspanning en gelegen aan de mooiste dorpslaan! Hier kunt u de rust terugvinden in deze hele aangename buurt en kunt u genieten van een hele mooie aangelegde tuin met unieke vergezichten! Het perceel heeft een ideale oriëntatie en heeft een oppervlakte van 300 m².
De woning heeft een hele logische indeling en beschikt over maar liefst 4 volwaardige slaapkamers! Ondanks het feit dat dit een gesloten bebouwing betreft werd er op een doordachte manier gezorgd voor veel lichtinval!
Belangrijk om te vermelden is dat de woning de laatste jaren een aantal grondige wijzigingen heeft ondergaan (badkamer, dak, zonnepanelen, ramen)!

TROEVEN:
- Uitstekende oriëntatie perceel met unieke vergezichten;
- Instapklaar!
- Veel lichtinval;
- Zonnepanelen;
- Elektrische keuring: CONFORM!!!
- Asbestveilige woning;
- GEEN RENOVATIEPLICHT: EPC, label C (254 kWh/m²/jaar)

Indeling: Bescheiden inkomhal, ruime lichtrijke keuken en grote leefruimte, wasplaats, vernieuwde badkamer met inloopdouche. Op het verdiep bevinden zich 4 ruime slaapkamers. Buiten de woning treft u een zonnig terras en knap aangelegde doch gemakkelijk te onderhouden tuin!

Interesse? Een afspraak maken kan u via info@danimmo.be, 09 253 51 93 of 0485 604 991!
Tot snel!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Danimmo NV