Helaas, dit pand is verkocht

9971 Lembeke

Omschrijving

Karaktervolle villa met 5 slaapkamers

Vlakbij de Lembeekse bossen vindt u deze prachtige en karaktervolle villa op een zuid-west georiënteerd perceel van 947 m². Een woning met uitstraling, een ziel, kortom een echt plaatje.
Deze volledig INSTAPKLARE parel werd met de grootste zorg opgebouwd en geniet een heel secure afwerking! Vanuit de leefruimte en keuken heeft u zicht op de prachtige tuin en geniet u van enorm veel natuurlijke lichtinval! Het absolute gunstige EPC door de aanwezigheid van zonnepanelen (met certificaten), zonneboiler, condensatieketel en isolatie zorgt ervoor dat u vandaag beantwoord aan alle normen qua energiezuinigheid! Daarnaast beschikt deze woning over maar liefst 5 slaapkamers!
TROEVEN:
- Secure afwerking
- 100% INSTAPKLAAR
- 5 RUIME slaapkamers
- HOOGKWALITATIEVE materialen (natuursteen, parket, Amerikaanse en Franse eik, ...)
- Natuurlijke lichtinval
- ZUID-WEST georiënteerd
- Prachtige tuin
- Zonnepanelen (met certificaten), zonneboiler
Bij het betreden van deze woonst komt u in een mooie inkomhal met gastentoilet. Hier vindt u ook reeds een eerste slaapkamer die momenteel is ingericht als bureau.
De royale leefruimte met veel ramen en zicht op de aangelegde tuin geeft u een gevoel van rust en thuiskomen. Ze is opgedeeld in een ruime eetplaats, TV-hoek en ontvangsthoek met doorkijkhaard. De fantastische keuken biedt u alle troeven om een heerlijk eetmaal te serveren. Het is een echte leefkeuken. Via de keuken is er toegang tot de ruime koele kelder.
Naast de keuken heeft u een ruime wasplaats met achterinkom en praktische badkamer met douche en toilet. Ideaal als u genoten heeft van een dagje tuinieren of kinderen heeft die buiten gespeeld hebben.
De imposante trap in natuursteen leidt ons naar het eerste verdiep die plaats geeft aan 4 VOLWAARDIGE slaapkamers, apart toilet en tweede badkamer met whirlpool.
Onder het dak is er nog een ruime geïsoleerde zolder.
De woning beschikt over een dubbele garage waardoor parkeerproblemen absoluut geen probleem zijn.
De fantastische tuin met immens terras laat u genieten van rust, zon en geeft u een echt vakantiegevoel.
Om deze prachtige villa te bezichtigen volstaat het om ons te contacteren op het nummer 09 253 51 93 of 0485 604 991. Een mailtje kan u sturen naar info@danimmo.be. Wij ontvangen u graag met open armen om deze prachtige woning te bezichtigen. Tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Danimmo NV