Helaas, dit pand is verkocht

9940 Ertvelde

Omschrijving

In optie

Een hele leuke woning met een GIGANTISCH potentieel op een zuid-west georiënteerd perceel van 837 m²! Bovendien geniet ze van een uitstekende bereikbaarheid!
Vrijstaande bungalow met een tuin rondom die bovendien volledig afgesloten is. M.a.w. superveilig voor spelende kinderen!
Deze woning is ook ideaal voor iemand die een zelfstandige activiteit uitoefent. Je beschikt over een ruime werkplaats opgesplitst in 3 delen en goed voor een totale oppervlakte van om en bij de 130 m²!!!
Deze toffe woning biedt nog heel wat mogelijkheden tot uitbreiding. Ze werd met de grootste zorg opgebouwd en onderhouden waardoor u de woning in huidige staat reeds kunt bewonen. Ze werd reeds goed geïsoleerd (dak en spouwen). Met een aantal kleine ingrepen zal het huidige EPC alleen maar dalen!
TROEVEN:
- Open bebouwing
- MOGELIJKHEID tot minimum 6 slaapkamers!
- RUIM perceel en goed georiënteerd
- Veel LICHTINVAL
- UITSTEKEND onderhouden
- RUSTIGE ligging
Heden betreedt u de woning in de mooie inkomhal met authentieke vloeren en gastentoilet. Vanuit deze hal kunt u rechtstreeks naar de grote keuken of de knappe leefruimte. De keuken bestaat uit kwalitatieve materialen en is zeer ruim. De aangrenzende leefruimte beschikt over veel ramen én een fantastische parket. Als extra en gezellige bijverwarming werd geopteerd voor een ingebouwde pelletkachel.
Aangrenzend aan de keuken heeft u een koele berging.
Verder heeft u op het gelijkvloers 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer met douche en toilet.
De huidige zolder biedt u een GIGANTISCH uitbreidingspotentieel. Er is ruimte voor minstens DRIE extra slaapkamers!
De tuin en terras rondom de woning baden in het zonlicht door de fantastische oriëntatie. Tevens is deze zeer gemakkelijk en praktisch te onderhouden.
Heden wordt de woning verwarmd op mazout, maar er is een wachtleiding voorzien naar de stookplaats om aardgas te voorzien.
De opgegeven prijs is de startprijs.
Info en bezoek kan via info@danimmo.be of 09 253 51 93.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Danimmo NV