Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Op te frissen appartement met 2 slaapkamers te Gent

Aan de Oude Dokken, het Handelsdok en Bar Bricolage vindt u dit op te frissen appartement met een fantastisch uitzicht over Gent.

Deze buurt onderging de laatste jaren en zal de komende jaren nog een ware gedaantewisseling ondergaan. Er wordt heel veel geïnvesteerd in de infrastructuur, bereikbaarheid en leefbaarheid. Je kan er dus vanop aan dat dit één van "the places to be" wordt in de nabijheid van het Gentse Stadscentrum.

Het appartement is gelegen op de negende verdieping en heeft een bescheiden inkom, mooie leefruimte met aangrenzende keuken, nachthal 2 slaapkamers, badkamer en berging in de kelder. Wat je onmiddellijk opvalt is de hoeveelheid natuurlijk licht dit appartement geniet. Het geeft een enorm ruimtegevoel. Op het terras kan je genieten van een prachtig uitzicht over Gent.

Heden is het appartement verhuurd sinds oktober 2021 en bedraagt de huidige huurprijs: 750 EUR

Een bezoek brengen aan deze opportuniteit? Bel 09 253 51 93 of mail naar maarten@danimmo.be of info@danimmo.be

Alle beschikbare stukken zijn te raadplegen via onze website: www.danimmo.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Danimmo NV