Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Assistentiewoning in uniek architecturaal bouwwerk

Deze knappe assistentiewoning bevindt zich in de Dunant Gardens aan de Watersportbaan. Het unieke bouwwerk waarin een combinatie van authentieke en moderne bouwstijlen zijn samengevoegd bieden u een unieke locatie.
Deze woonst beantwoordt aan alle hedendaagse normen qua energie en isolatie. Zo werd er een warmtepomp geïnstalleerd voor het warm water en de verwarming. Binnenin is het appartement volledig uitgerust zodat u optimaal kunt genieten van de open omgeving.
Het appartement wordt zowel aan de voor- als de achterzijde begrensd door de knap aangelegde binnentuinen.
Binnen vindt u een bescheiden inkom, ruime slaapkamer met aanpalende badkamer met inloopdouche, toilet en lavabo met spiegelkast. De mooie leefruimte met open keuken biedt u toegang tot het terras. De keuken is uitgerust met koelkast (met diepvriesvak), keramische kookplaat, dampkap en grote combi-oven.
Er is een internet- en tv-aansluiting in de leefruimte en de slaapkamer.
In de ondergrondse kelder is er voorzien in een staanplaats voor de wagen, gemeenschappelijke fietsenberging, vuilnislokaal en een aparte afgesloten berging.
De eigenaar heeft voorzien in verlichting en liet het appartement ondertussen volledig schilderen. Gordijnen kunnen voorzien worden in samenspraak met de huurder. Kortom, het is volledig instapklaar.
De huurprijs bedraagt 46,10 EUR/dag. Hierin zit de huur van het appartement (28€) en staanplaats (2,90€), bijdrage in gemeenschappelijke kosten (3,20€) en een zorg- en dienstverleningsvergoeding (12€).
Info en bezoek mogelijk na afspraak.
EPB in aanvraag


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Danimmo NV