Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Assistentiewoning in uniek architecturaal bouwwerk

Deze knappe assistentiewoning bevindt zich in de Dunant Gardens aan de Watersportbaan. Het unieke bouwwerk waarin een combinatie van authentieke en moderne bouwstijlen zijn samengevoegd, bieden u een unieke locatie. De ligging is een fantastische meerwaarde! U bevindt zich nabij de watersportbaan, centrum Gent en heeft snelle toegang tot diverse invalswegen.
Deze woonst beantwoordt aan alle hedendaagse normen qua energie en isolatie. Zo werd er een heel energiezuinige warmtepomp geïnstalleerd voor het warm water en de verwarming. Binnenin is het appartement volledig uitgerust zodat u optimaal kunt genieten van de open omgeving.
Het appartement wordt zowel aan de voor- als de achterzijde begrensd door de knap aangelegde binnentuinen.
Binnen vindt u een bescheiden inkom, ruime slaapkamer met aanpalende badkamer met inloopdouche, toilet en lavabo met spiegelkast. De mooie leefruimte met open keuken biedt u toegang tot het terras. Deze leefruimte heeft en hele mooie lichtinval aan de voor- en achterzijde. De keuken is uitgerust met koelkast (met diepvriesvak), keramische kookplaat, dampkap, vaatwasmachine en grote combi-oven.
Er is een internet- en tv-aansluiting in de leefruimte en de slaapkamer.
In de ondergrondse kelder is er voorzien in een staanplaats voor de wagen, gemeenschappelijke fietsenberging, vuilnislokaal én een aparte afgesloten privé-berging.
De eigenaar heeft voorzien in verlichting en liet het appartement ondertussen volledig schilderen. Verder zijn er ook screens bevestigd. Kortom, het is volledig instapklaar.
Het gehele complex is voorzien van een aangename cafetaria waar u kunt vertoeven in het bijzijn van uw bezoek of met andere bewoners. Een groot pluspunt is dat deze in de directe omgeving van uw appartement bevindt. U hoeft zich helemaal niet buiten het complex te begeven om deze ruimte te bereiken.
De huurprijs bedraagt 46,10 EUR/dag. Hierin zit de huur van het appartement (28€) en staanplaats (2,90€), bijdrage in gemeenschappelijke kosten (3,20€) en een zorg- en dienstverleningsvergoeding (12€).
Info en bezoek mogelijk na afspraak.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Danimmo NV