Helaas, dit pand is verhuurd

9920 Lovendegem

Omschrijving

Strakke duplex in hartje Lovendegem

VERHUURD! Dit duplex appartement beantwoord aan alle hedendaagse normen en onderscheidt zich van alle andere door zijn luxueuze afwerking, doordachte indeling en grote ruimtes.
Tevens is deze woonst zeer strategisch gelegen nabij openbaar vervoer, diverse winkels, diverse invalswegen (richting Zomergem, Gent).
Bij het binnenkomen komt u in een ruime en heel lichtrijke leefruimte met aansluitend groot terras. Op dit verdiep bevindt zich een eerste apart toilet en bergruimte. De leefkeuken is voorzien van alle toeters en bellen (oven, koelkast, kookplaat, dampkap, vaatwas). Op het verdiep van dit appartement vindt u twee ruime slaapkamers terug, apart toilet, technische ruimte en badkamer met meubel, opbergkasten en ruime inloopdouche.
Andere troeven zijn: vloerverwarming, zonnepanelen, ledspots, volledig geschilderd, geen syndicus, geen lift.
In de huurprijs is een garage voorzien.
Deze knappe woonst is te bezichtigen na afspraak via info@danimmo.be of 09 253 51 93


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Danimmo NV