Helaas, dit pand is verhuurd

9920 Lovendegem

Omschrijving

Luxueus nieuwbouwappartement in centrum Lovendegem met garage

VERHUURD!
Dit schitterende appartement op het gelijkvloers is gelegen in het gegeerde hartje van Lovendegem! U bevindt zich vlakbij het centrum, speciaalzaken, supermarkt, horeca, openbaar vervoer. Kortom "the place to be"!
Dit zeer recente appartement beschikt over alle nodige snufjes én is ook nog eens super energiezuinig! Ze werd gebouwd naar een e-peil van 20!
Kwalitatieve materialen, hoogwaardige afwerking zijn extra troeven.
Dit gelijkvloerse appartement bevindt zich in een kleine en rustige residentie van 4 entiteiten. Bij het binnenkomen betreedt u de inkomhal met gastentoilet. De leefruimte met open keuken heeft zicht op het terras en aangelegde tuintje. De keuken is volledig ingericht (koelkast, kookplaat, dampkap, vaatwasmachine en combi-oven). Naast de keuken is er een praktische berging/wasplaats. Het appartement beschikt over 2 mooie slaapkamers en moderne badkamer met inloopdouche. Verwarmen doet u met de heel energiezuinige condensatieketel en er is voorzien in vloerverwarming. Genieten van de rust en de aangelegde tuin kan u op het ruime terras!
Extra troef: deze woonst beschikt over een eigen ruime garage!
Huurprijs: ... EUR
Info en bezoek enkel na afspraak via onze website www.danimmo.be of 09 253 51 93. Informatiefiche als bijlage.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Danimmo NV