Helaas, dit pand is verhuurd

9930 Lievegem

Omschrijving

Luxe-appartement met tuin

VERHUURD
Dit unieke appartement is gelegen in het pittoreske Zomergem op wandelafstand van het centrum en behoort tot de absolute toppers in deze streek.
Deze woonst is met de grootste zorg gebouwd waarbij gebruik gemaakt is van hoogkwalitatieve materialen, schitterend onderhouden en voorzien van heel wat extra's. Zo beschikt u over op maat gemaakte gordijnen, is alle verlichting voorzien en beschikken de ramen in de slaapkamers en leefruimte over vliegenramen.
Deze luxe-woonst heeft volgende indeling: Ruime inkomhal (voorzien van maatkasten), toilet, royale en lichtrijke leefruimte met zicht op de tuin, een open keuken (volledig geïnstalleerd) en praktische berging, 2 slaapkamers waarvan één voorzien van op maat gemaakte kasten, badkamer met douche en bad en inpandige garage.
Vanuit de leefruimte en keuken heeft u zicht op de privétuin met twee ruime terrassen.
Extra staanplaats huren mogelijk. Deze absolute TOPwoonst is te bezichtigen na afspraak via info@danimmo.be of 09 253 51 93.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Danimmo NV