Helaas, dit pand is verhuurd

9940 Ertvelde

Omschrijving

Prachtig appartement aan de Lindenlaan met 3 slaapkamers en 2 terrassen

Dit prachtige appartement is gelegen in het centrum van Ertvelde, in een beschermde omgeving aan de Lindenlaan. Met een bewoonbare oppervlakte van 130 vierkante meter biedt dit appartement voldoende ruimte voor een gezin.

Het appartement beschikt over 3 volwaardige slaapkamers en een hele lichtrijke leefruimte met open keuken én zicht op de mooie Lindenlaan. Daarnaast zijn er een 2 terrassen aanwezig met een oriëntatie op het zuidwesten, waardoor je optimaal kunt genieten van de zon. De lift in het gebouw zorgt ervoor dat het appartement ook toegankelijk is voor mensen die minder goed ter been zijn. Het volledige appartement beschikt over vloerverwarming, inbouwspots én is volledig geschilderd!

Verder is er een moderne badkamer aanwezig (inloopdouche, dubbel lavabomeubel) en is er achteraan het gebouw een privé parkeerplaats. In de gemeenschappelijke delen heeft u een fietsen- en afvalberging. De ligging van het appartement is ideaal, met winkels, scholen en openbaar vervoer op loopafstand. Ook de nabijheid van groene zones zorgt voor een aangename leefomgeving.

Kortom, dit luxueus afgewerkt appartement in Ertvelde is een ideale plek voor wie op zoek is naar een ruime, comfortabele woonst in een aangename omgeving.

Huurprijs: 1.050 EUR
Gemeenschappelijke kosten: 100 EUR


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Danimmo NV